TÖBB MINT EGÉSZSÉG

Szeretnél Újra egészséges, fiatal lenni? 60 év felett élvezni az életet. A családdal kirándulni, akár még táncolni is menni. A legfontosabb fájdalom nélkül élni. Élvezni az élet minden percét. Ezt kinálom neked!

 

MINDEN ENERGIA  

 

 dc65zkrz_109c245bxgt_b.jpg

 

                                       Radiesztézia

 

Káros sugarakról is érdemes beszélni, mert ezek is okoznak gyulladásokat, daganatokat. Ezért kell az ágyunkat kiméretni. Ha az ágyunk alatt vízér van, az sok betegség kialakulásáért felelős. Akár még a daganatért is.

 

Földsugárzás napjainkban az egészség és a környezet védelme érdekében előtérbe került a káros sugarak mérése és árnyékolása. A modern ember odafigyel a földsugárzás harmonizálásra. Mérni azokat a helyeket ahol alszunk és az élet nagy részét töltjük. Elhárítás, árnyékolás nem mindig hozz eredményt. Az 5 elemet tartalmazó kör alakú jellel meg lehet fordítani a káros sugárzást pozitív irányba.

 

Környezet mágneses terének harmonizálásával. káros sugarak árnyékolásával tesz önmagáért, szeretteiért mint ha mindennap egy gyógyító szentélybe járna. Ez nem más, mint az otthonunk.

 

Régen építkezéselőtt. Földsugárzás szempontjából kimérték a ház helyét, ahol nincs káros sugár. A Fáraók, a papok titkos tudása volt. Ahol a macska jól érzi magát azt a helyet kerüljük. A kutyák kerülik ezeket a helyeket. Nem fekszenek negatív helyre.

 

Schulmann hullámok megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz alfa hullámának rezgésszámával

 

A mágneses tér hangolja össze a szervezetünket.

 

Az űrállomáson mesterségesen állítják elő a Schulmann rezonanciát, hogy szervezetükben ne tolódjon el az energetikai egyensúly.

 

A föld belső szerkezete.

 

Érzékelő pálca használatával és helyes értelmezéssel az emberi sejtszerkezet képes információ lekérdezésre.

 

Rengeteg gyakorlat szükséges. Radiesztéziát végző ember Bioenergetikai vizsgálat és kezelés (Selytinteligencia)

 

Emberi test elektromágneses kisugárzása.

 

ezo_1-002_956363_16155_n.jpg

 

dc65zkrz_102gdvj4rf5_b.jpg

              

A Hartmann zónák és a vízerek folyamatosan hatnak a testünket körülvevő energiaburkunkra. Betegségeket idéz elő, éjszakánként a Hartmann zóna fölött lévő szervek gyulladásba jönnek. Ebben a csoportban:40% erősebb a sugárzás.

Hartmann csomó és a vízér kereszteződésébenfekvő emberek vannak kitéve legjobban a káros sugaraknak, Ezért kell az ágyunk helyét kiméretni.

 

A kimérés nem mindig jó, mert ezek a sugarak vándorolnak.

Az 5 elemet tartalmazó kör a legjobb megoldás. Tapasztalat. A könyvemben leírom részletesen, mikor milyen betegség alakul ki.

Ezek lefedik a káros sugarakat, árnyékolják, még az elektromos szmogot is.

Tudja mindenki, ha már kialakul a szív érrendszeri betegség, a daganatos megbetegedések, milyen sok bajtól óvjuk meg magunkat.

Ha ezeket beszerezzük az álmaink nyugodtak nem zavarják a káros rossz energiák. Egyik éjjelfelébredtem, nem szoktam, furcsán éreztem magam. Megnéztem a piktogramokat, akkor vettem észre, hogy a 3 darab egy helyen volt. Vissza tettem őket a helyükre és azóta nem fordult elő. Megtapasztaltam, ha nem lenne védelem .

Nálam meglehet vásárolni, utánvéttel is küldök. ha valakit érdekel az egészsége, szeretne sokáig élni, s elkerülni ezeket a betegségeket.

A káros sugarak hatása 0_3 óra között felerősödik.                                                      

Ezért sok ember hajnalban felébred, nem tud aludni, ezt az erős sugarak hatása okozza.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 24
Heti: 50
Havi: 364
Össz.: 103 078

Látogatottság növelés
Oldal: Káros sugarakról
TÖBB MINT EGÉSZSÉG - © 2008 - 2019 - csakra.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: aura lélek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »